10 osobina neodoljive dame: Njena strast je definiše više nego fizički izgled

Lepota je reč snažnija od bilo kog prideva. Zbog nje žene padaju u očaj. Ona ih tera da drže stroge dijete i podvrgavaju se plastičnoj hirurgiji. Međutim , zar ta reč ne podrazumeva nešto više? Zar nije u pitanju “ono nešto” što se ne može svesti samo na naš spoljašnji izgled? Šta je to što ženu čini lepom, a ne izazovnom ili se*si?

Ne kaže se bez razloga da je lepota u oku posmatrača. Ljudi koji na prvi pogled izgledaju lepo mogu nam postati veoma ružni kada ih malo bolje upoznamo, dok neke osobe za koje bismo rekli da su prosečnog izgleda, čine nam se najlepšima na svetu. To je dokaz da lepota nije samo fasada i da je u pitanju nešto što se ne može svesti na genetiku.

Način na koji žena hoda, priča, drži do sebe. Način na koji zrači iznutra. Ona iskra koju poseduje. To je lepota žene. Takve devojke muškarci možda ne primećuju na prvi pogled,  ali im se polako “uvlače pod kožu” svakim pogledom i razgovorom.

Ovih 10 osobina svaku ženu će učiniti neodoljivom:

Njena strast je definiše više nego fizički izgled

Nema ništa lepše od strastvene žene. Devojku koja živi punim plućima i koja radi stvari sa velikom strašću vredi poznavati. To je osoba sa kojom bi muškarac radije pričao u krevetu nego je odvukao u njega. Strast je zarazna i ona predstavlja jedan od najvećih kvaliteta koje čovek može posedovati.

Pokazuje svoje pravo lice

Šminkanje je stvar izbora i u tome nema ništa loše. Međutim, lepa žena ne oseća potrebu da sakriva svoje nedostatke pomoću mejkapa. Ona će to uraditi zbog sebe, ne zbog drugih.

Ne želi da bude centar univerzuma

Ona ne želi po svaku cenu da bude u centru pažnje. Čini to nesvesno jer poseduje samopouzdanje i skromnost, a te osobine privlače pažnju drugih više od isforsiranih gestova.

Ume da se izrazi

Nema ništa gore od devojke koja nije elokventna i ne ume da kaže šta misli. Dama koja ima svoje mišljenje može da bude očaravajuća, i dokaz je da je mozak najjači afrodizijak.

Samostalna je

Žena kojoj nije neohodan muškarac kako bi živela svoj život je žena koja je sigurna u sebe. Samopouzdanje je ključ za istinsku lepotu. Njoj ne treba odobrenje drugih za svoje postupke.

Misteriozna je

Ona ne otvara usta bez razloga i ne otkriva sve svoje tajne. Nije od onih koje pričaju samo da bi čule svoj glas. Nema ništa intrigantnije od žene obavijene velom misterije. Ona je puna iznenađenja i što je više upoznajete, postaje sve lepša i lepša.

Saosećajna je

Ona ne misli samo na sebe. Saosećajna je i brižna. Žrtvovaće se zbog drugih ljudi. Ne slama srca, već ih zeceljuje. To je istinska lepota.

Otvorena je za nove izazove

Lepa žena ne zna za ograničenost. Otvorena je za nove ideje, ljude i mesta. Njena hrabrost i otvoren um su očaravajući.

Ima dušu

Svi znamo šta znači kada neko ne poseduje unutrašnju lepotu. S druge strane, postoje osobe koje prosto sijaju i u čijoj blizini bismo uvek želeli da se nalazimo.

Ima “ono nešto”

Ova osobina se ne može izraziti rečima. Ona poseduje nešto, ali ne možete to definisati. Ona ima taj specijalni kvalitet i ne možete ga objasniti zbog toga što to nikada u životu niste doživeli.

Izvor: besnopile