Baš nikada ne lažite empate, možda ne znate ali oni žive na frekvenciji istine

Empati su poput čarobnjaka u svijetu emocija. Njihova sposobnost da pročitaju dubine ljudskih osećaja i da iscjeljuju duše čini ih jednim od najdarovitijih bića na ovoj planeti. Njihova percepcija emocija doseže duboko, mnogo dalje od površinskih izraza lica ili riječi koje izgovaramo.

Znate li nekog empatu, tada znate da je nemoguće igrati igre s njima. Oni su sposobni prepoznati ono što je skriveno, vidjeti ono što prosječan čovjek ne može. Bez obzira koliko se trudili maskirati svoje emocije ili skriti svoje namjere, empati će ih otkriti. Njihova sposobnost da zaroni duboko u ljudsku dušu omogućuje im da razaznaju vaše prave namjere, čak i kad se trudite da ih sakrijete.

Nemojte me krivo shvatiti, empati su voljni vidjeti dobro u ljudima. Njihova želja za poticanjem pozitivnosti u svijetu znači da će ponekad puštati ljude da prođu s lažima ako smatraju da će to na kraju donijeti korist svima. Nisu zavedeni vašim lažima, već žele razumjeti što ih pokreće.

Empati su oni koji uvijek pokušavaju razumjeti i opravdati vaše postupke, dajući vam priliku da se ispravite prije nego što sami to učinite. Njihova sposobnost dubokog razumijevanja omogućuje im da postupaju ispravno prema vama. Nikada neće dopustiti da povrijedite druge i oštro će reagirati ako vide negativnost u vašem ponašanju.

Budući da su empati iscjelitelji, možda će pokušati iscjeliti i vas, ali to ne djeluje na svakoga. Ako vide da njihovi napori ne daju rezultate, bit će spremni odstupiti. Iako ste možda nekoliko puta lagali empatu, ako osjete da ste spremni za promjenu, pružit će vam priliku. Njihova nesebičnost je nevjerojatna, ali mnogi je ljudi zloupotrebljavaju.

Empati neće oklijevati kad dođe vrijeme da otkriju vaše laži. Ako želite da ostanu u vašem životu, morate pokazati spremnost za promjenu, jer neće dopustiti da vas laži opterećuju. Iako se nećete odmah suočiti s njihovim otkrićem, znajte da su svjesni vaše istine duboko u sebi. Oni će podnositi vaše laži mnogo više nego što možete zamisliti.

Empati su blagoslov u životu svakoga tko ih ima. Njihova sposobnost da razumiju, iscjeljuju i potiču pozitivnost čini ih posebnim bićima na ovoj planeti.

Izvor: pozitivanstav