Muž mora svoju ženu staviti iznad svega – posebno iznad ovih šest ljudi

Oženio si se ovom ženom jer ti je najdraža osoba. To znači da biste je trebali tretirati kao svoju voljenu osobu do kraja života.

Ovo je važno za jake veze. Posebno se trebate sjetiti staviti svoju ženu iznad sljedećih šest osoba:

1. Vaša djeca.

Djeca su sretna, ako je majka sretna. A sreća jedne žene uveliko zavisi od muža. To smo do sada čuli milion puta. Osim toga, indijska poslovica kaže “djeca su samo gosti u našoj kući – ugosti ih i isprati.” Kada djeca odu, opet ostajete samo vas dvoje.

Vaša uloga oca ne smije doći na uštrb uloge vašeg supruga.

2. Zamišljena žena.

Korištenje po*nografije kao zamjene za pravi intimni odnos sa suprugom može uništiti odnose. Može postojati nezadovoljstvo izgledom vaše žene (naravno, ona nije po*no zvijezda), vaš mozak se može preurediti i uzbuditi samo uz pomoć po*nografije, počet ćete pridavati preveliku važnost se*su, zaboravljajući na druge aspekte odnosa.

3. Druga žena.

To je očito, ali mnogi ljudi to zaboravljaju. I ne govorimo samo o ljubavnici, već čak i o najboljoj prijateljici. Nijedna druga žena ne bi trebala znati ono što vaša žena ne zna. Ne zaboravite, prevara može biti i emocionalna.

4. Tvoja majka.

Nijedan član obitelji ne bi trebao biti ispred vaše žene u vašem životu. Kao muž, trebate biti na strani svoje žene, bez obzira tko joj se protivi – pa makar to bila i vaša majka. Morate biti jaki. Moramo naučiti nalaziti kompromise.

5. Prijatelji.

Ne zaboravite na prijatelje nakon braka. Ali odnos sa ženom trebao bi biti vredniji čak i od dugogodišnjeg prijateljstva.

6. Virtualni prijatelji.

Čak i kada ste zajedno u istoj prostoriji, možete biti daleko, na telefonu, razgovarati s drugim ljudima umjesto jedni s drugima. Nisu li vaši odnosi važniji od onih koje možda niti ne poznajete u stvarnosti?

pozitivanstav.com