Počnite slušati SEBE – Ne partnera, roditelje, djecu… već sebe!

Povežite sa svojim unutarnjim ja i počnite slušati SEBE. Ne partnera, roditelje, djecu…već sebe! Na taj se način vraćamo na svoje bazične postavke.

Jedna od najtežih stvari koje čovjek mora naučiti je živjeti u skladu sa sobom. Osluškivati svoju intuiciju, biti miran sam sa sobom i osjećati se dobro u svojoj koži.

Kako je to moguće? Vrlo lako… Samo se trebate povezati sa svojim unutarnjim ja i početi slušati SEBE. Ne partnera, roditelje, djecu…već sebe. Na taj se način vraćamo na svoje bazične postavke kao kada stavimo tu istu radnju da nam se osvježi mobitel.

Kako je to tako jednostavno? Dakle, nema boljeg načina od osvještavanja istinskog JA koje boravi u nama kroz slušanje naše duše koja nas vodi putem zvanim život. A život je jako dragocjen. Dana nam je prilika iskoristiti svaki naš trenutak da ga provedemo najbolje što možemo.

Ne treba žaliti za prošlošću, za onim što smatramo „greškama“ jer je sve to dio našeg iskustva koje sakupljamo. Dio svačijeg života se sastoji od osobnog izbora, a nakon nekog vremena nam se pokaže je li taj izbor za nas bio dobar ili loš. No, ne treba o tome brinuti, ne treba se zamarati niti analizirati. Živite, dišite, veselite se!!!

Tko bi mi zaista bili da nemamo ova zemaljska iskustva? Sve što je naša duša odabrala dobili smo kao dar da bi učili.

Svakodnevno učenje je smisao života, a ne materijalno niti fizički. Sa materijalnim živimo i to je dio prihvaćanja. Sve je to prirodan proces i krug, ali smo u središtu svega MI SAMI. I na tome treba ostati naš fokus, na nama.

Radost je kada upoznamo svoje je, kada znamo što nas istinski ispunjava, kada smo vedri, veseli, ali i kada smo mirni iznutra. Radost je kada spoznamo prave životne vrijednosti temeljene na vlastitom iskustvu i intuiciji. Radost je kada osjećamo da živimo dan po dan onako kako smo zaželjeli.

Nema nekog tajnog recepta za život, nema nikakve prečice da bi došli do svog cilja. Sve ovisi o nama samima. A na koji ćemo način to iskoristiti je naša osobna odluka.

Vedrana Lisjak, lifecoach i PEAT procesor
https://www.facebook.com/Osmijeh-Srca-195165224290836/

Preuzeto sa: atma