Simbol poljupca u čelo – Najmoćniji poljubac (ima izuzetnu snagu)

Poljubac u čelo može biti nevjerojatno moćan.

Možda bi zvučalo lako i simpatično, ali može izazvati intenzivan odgovor, što je mnogo više od toga da se osjećate voljenom.

Čelo je tamo gdje je treće oko. Kad god poljubite nekoga u čelo, u stvari … poljubite treće oko. Ima puno više značenja i koristi od ovog poljupca nego što mislimo.

Za razliku od poljupca u usne ili obraze, poljubac ponuđen na čelo puno je intimniji jer dolazite izravno u “centar” te osobe. Obično ne dolazimo često u kontakt s čelom osobe. Nije tako uobičajeno kao držiti se za ruke ili zagrliti se.

Treće oko je portal u dubinu našeg bića i može nas odvesti u dubinu duha. Predstavlja buđenje i počiva tačno u središtu prostora između obrva; to je nevidljiva prisutnost koja je tu s nama od trenutka kada smo se rodili i nastavlja postojati čak i nakon što duša napusti fizičko tijelo.

Ako je poljubac postavljen na treće oko, on izaziva osjećaj prosvjetljenja u vašim dubinama.

Poljubac trećeg oka utječe na pinealnu žlijezdu, a također i na hipofizu. Ova gesta potiče oslobađanje melatonina, hormona koji vam pomaže da se dobro odmarate noću. Svaki put kad vas poljube u čelo, spavat ćete dublje i opuštenije. Uz to vam daje osjećaj sigurnosti i sreće.

Dakle, poljubite svoje najmilije na čelo; Osjetite kako vaša pozitivna energija teče iz vas u njihovu dušu, uzimajući sve njihove brige i liječeći ih od svih stresova i uznemirenosti.

U donjem snimku Sadhguru (Jaggi Vasudev), indijski yogi, mistični i duhovni učitelj, objašnjava što treće oko predstavlja.

Lijepo gledanje:

Izvor: pozitivanstav