SUĐENO VAM JE: 10 znakova da ste pronašli srodnu dušu

Bilo da ljubav među vama traje godinama ili ste tek u dvomjesečnoj vezi, pitate se da li je on onaj pravi. Srodna duša se neminovno pojavi kada je potrebno, ali da biste je zaista prepoznali, ispratite ovih 10 znakova.

Poštujete ga

Za poštovanje uvijek je potrebno dvoje i to je najvažnija stavka u bilo kom odnosu. Ako osjećate potrebnu dozu uvažavanja prema svom partneru, onda je to zaista to.

Upoznajete ga sa najbližima

Porodica je uvijek na prvom mjestu. Ukoliko ste se odlučili da svog izabranika upoznate sa roditeljima i bližom familijom, onda je to svakako vrlo važan korak jer ne biste baš bilo koga dovodili u svoju kuću, a kamoli ga predstavljali pred vama bitnim ljudima.

Dopuštate da vidi vaše trenutke slabosti

Iako je partner tu za vas kada ste radosni, pitanje je da li će biti tu kada ne ide sve po planu. U trenucima nemira i tuge, potrebna vam je pružena ruka i rame za plakanje. Ako imate tu osobu kojoj je dozvoljeno da bude prisutna kada plačete ili u bilo kojim drugim trenucima slabosti, onda ste mnogo toga riješili. Bravo!

Zajedno se smijete

Smijanje je najbolji lijek za sve. Ako osoba pored vas zna da isprati svaki vaš korak i svaki osmijeh i dodatno vam uljepšava dan, uzvratite joj na sve moguće načine i ne brinite za svoju budućnost.

Ćutite u duetu

Svi kažu da je to ta osoba ako sa njom mogu da budu u istoj prostoriji i da ćute satima. Da, zaparvo, to je istina. Ako znate zajedno da se smijete, plačete, radujete se sitnicama, važno je da zajedno znate i da uživate u tišini.

Zamišljate budućnost sa njim

Ako ste makar jednom poželjeli da sa njim imate lijepu kuću i besprijekornu porodicu, onda je to svakako znak da ste na pravom putu. To je prvi pokazatelj ozbiljne ljubavi.

Odnos bez ljubomore

Ljubomora nikako nije dobra za bilo koji odnos, a naročito za ljubavni. Najvažnije je da imate otvoren odnos i da svako ima svoj život – da vi izlazite sa prijateljima, a i da on ima svoje društvo. Najbolji odnos je onaj u kome ste oboje nezavisni.

Privlačnost ne smije da manjka

Svaki od gorenavedenih znakova je veoma bitan, ali jedan od važnijih je i privlačnost, tačnije hemija bez koje nijedan odnos ne bi bio održiv. Svakodnevno sebe podsjećajte na to šta najviše volite kod svog partnera i vidhećete kako ćete se osjećati – kao u oblacima.

Ne plašite se različitog mišljenja

Neslaganje u vezi je svakako moguća stavka, ali nije najvažnija. Znate da će vas on, čak i kada se prepirete, saslušati. On vas ozbiljno shvata, čak i kada niste u pravu.

Uz njega ste ono što zaista jeste

Ako se pored partnera osJećate onako kako zaista osJećate i volite, onda je to definitivno pravi čovJek za vas. Ne osJećate se napeto i neprijatno zbog nečega što ste uradili ili što planirate da uradite. Ako vas razumije i podržava u svemu – napravili ste pravi izbor!

Izvor: hayat