Tri horoskopska znaka koja je najteže voljeti

Imate najbolju namjeru voljeti njega ili nju. Dajete sve od sebe, ali vam predmet vaše ljubavi otežava posao. S kojim je znakovima naporno i nezahvalno biti u vezi otkrijte u ovom prilogu…

Djevica

Djevice su službene, praktične i često dovoljne samima sebi. Pristupaju većini odnosa vrlo analitički i stavljaju svakoga u odgovarajuću mentalnu ladicu. Drže ljude na odstojanju dok nisu sigurne da se mogu pouzdati u njih. A to u većini slučajeva znači – nikada. Onaj kome uspije zadobiti Djevičino povjerenje može biti sretan i ponosan na svoje dostignuće.

Škorpion

Uzbuđuje ga držanje udvarača ili partnera u neizvjesnosti oko svojih istinskih emocija i namjera. Teško ga je čitati pa druga strana može živjeti u uvjerenju da Škorpion ne zna što hoće (iako to ne mora biti istina: hoće dominirati i kontrolisati). Drugi problem je Škorpionova radoznalost, preciznije sklonost njuškanju i propitkivanju koje katkad poprima policijska obilježja. Ako sumnja u partnerovu nevjeru, makar samo misaonu, posegnut će za kaznama u rasponu od pasivne do opipljive agresivnosti.

Strijelac

Izvrstan i zahvalan partner na kratke pruge. Zanima li vas sezonska ljubav, slobodna i neekskluzivna veza ili prijateljstvo s povlasticama, Strijelac bi vas mogao oduševiti. Međutim, želite li nekog s kime se možete ozbiljno i dugoročno vezati, vjerovatno ćete se razočarati. Strijelac je mentalno i tjelesno aktivan, stalno u pokretu i potrazi za novim podražajima. Stalan partner lako mu dosadi, osim ako nije vrlo zanimljiv, uzbudljiv i raznovrstan. U srednjim godinama postaje krotkiji.

Još “teških” znakova

Jarac

Nerado ili nespretno izražava osjećaje. Katkad samo želi da ispunite njegove naredbe i potom ga ostavite na miru.

Lav

U njega/nju je lahko zaljubiti se, ali ne i trajno ga voljeti osim ako niste mazohista. Iscrpljuje brojnim prohtjevima i bučnim, dramatičnim scenama.

Ovan

Nestrpljiv, nagao i agresivan ako mu stvari nisu po volji. Kad je frustriran iskalit će se na najbližem, uglavnom nekom nedužnom.

Blizanci

Hirovit, nepouzdan, prijetvoran. Voli se poigravati, predomišljati i zanovijetati. Može vas staviti “na ignore” bez objašnjenja.

Izvor: haber