Prestanite čekati savršen trenutak… Iskoristite trenutak i učinite ga savršenim!

Želio bi da shvatite koliko su jake vaše odluke.

Nema više čekanja da petak bude slobodan.
Prestanite čekati ljeto da radite ono što želite.
Prestani čekati nekoga kako bi vas učinio sretnim.

Sreća ne ovisi o nikome niti o bilo čemu izvana. Sreća ovisi samo o vama. Stoga prestanite očekivati ​​nešto ili nekoga i uživajte u svojoj duši.

Sve ovisi o vama, živite SAD i volite život svim srcem.

Ponekad vam život pruža mogućnosti u odnosu na prilike – neke koje želite ili neke o kojima uopće ne mislite. Neke mogućnosti dolaze samo jednom. Drugi su divni i mijenjaju vam život na bolje. Drugi su smišljeni da postoje samo kako bi vam pomogli da rastete i evoluirate.

Život je proces učenja. To je zbrka, rast, sreća, očaj, problemi, stres, osmijesi, ljubav. Ponekad stvari idu dobro, ponekad su poprilično katastrofalne. I to zato što život nema miran put, on je s usponima i padovima, s lijepim i manje lijepim trenucima. Ali to ne znači da morate odustati i čekati da se stvari riješe, da vas neko spasi. To ne znači da morate biti mirni na svom mjestu i gledati što se događa.

Vrijeme je da preuzmete kontrolu nad svojim životom. Vrijeme je da izađete iz zone komfora i iskoristite sve što se događa oko vas. Vrijeme je da riskirate, rastete i istinski živite.

Život je prekratak da bi se čekao pravi trenutak. Slijedite svoje snove, borite se za ono što želite, živite svaki dan kao da vam je posljednji.

Što je najgore što vam se može dogoditi? Nećete uspjeti … ali naučit ćete jednu od najvažnijih lekcija svog života. Ne odustaj … jer o tome se zapravo radi u životu!

Izvor: pozitivanstav